ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε στο χώρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας μας, του Αγ. Αποστόλου Παύλου στην Obere Kanal Str. 35 στις

   27 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:30, αμέσως μετά τη Θ. Λειτουργία.

   Σας ενημερώνουμε, ότι ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προγραμματίζει τη λειτουργία Νεανικής Χορωδίας για παιδιά 4ης - 6ης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, για να διδαχθούν και μάθουν ελληνικά παραδοσιακά και άλλα τραγουδια. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 11:00 ₯επίσημες εκδηλώσεις και με το τρόπο αυτό θα προβάλλεται η ελληνική μας παράδοση. 

   Οι δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών θα πρέπει να γίνουν μέχρι 28 Νοεμβρίου 2011. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη της χορωδίας κ. Ελένη Βακουφτσή, τηλ. 0162 54 130 56 ή στον δάσκαλο της χορωδίας κ. Χρυσοβαλάντη Ουζουνίδη , τηλ: 0152 277 33 630 (απόφοιτο της Νέας Τζαζ Μουσικής Σχολής Μονάχου).

   Επίσης, σας ενημερώνουμε, ότι σε συνεργασία με τα Ελληνικά Σχολεία της Νυρεμβέργης (Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) θα διοργανωθεί νεανικός διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα: «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ». Τα έργα θα εκθεθούν στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας και θα βραβευτούν τα τρία καλύτερα.

         Πρόεδρος             Αντιπρόεδρος                  Γραμματέας                 Ταμίας                   Μέλος

   Γκίκας Διαμαντής    Βασδέκης Στυλιανός    Κρικέλης Δημήτριος   Κίτσιος Ιωάννης  Βακουφτσή Ελένη